diada

      Associació d'Antics Alumnes de l'Escola Pia de Calella


 

  Fotos de la Diada dels Antics Alumnes de l'escola Pia
de Calella celebrada el dia
29 de novembre de 2015

 

     

 

Foto de família de la Diada dels Antics Alumnes de l'escola Pia
del
30 de novembre de 2014

 


Diada del 21 de novembre de 2010Durant els actes de la Diada, l'Associació va retre un reconeixement al popular actor calellenc Juli Fàbregas, antic alumne de l’escola. 

D'esquerra a dreta: Josep de la Torre, Pare Agustí Herrero, Juli Fàbregas i Calixto Marco 

  


El 30 de novembre de 2008, l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola Pia de Calella, va celebrar la seva tradicional diada anual. En aquesta nova edició, l’Associació va homenatjar la Penya Solera amb motiu del 50è aniversari de la seva fundació.Durant la jornada, que va incloure el tradicional dinar de germanor, el president de l'Associació d'Antic Alumnes, Sr.
Mateu Casals, va lliurar una placa commemorativa al vicepresident de la Penya Solera, Sr. Juli Fàbregas 

 

Diada de l'Antic Alumne 2006

 El passat 26 de novembre, l’Associació d’antics alumnes de l’escola Pia de Calella, va celebrar la seva tradicional diada anual. Enguany, aquest esdeveniment va tenir una connotació especial: l’Entitat va celebrar els 50 anys de la constitució de la seva primera Junta. La diada va servir també per a retre un merescut homenatge de reconeixement i record vers les persones que, cinc dècades enrera, varen fer possible l’existència de l’Associació. A la celebració varen assistir quatre membres de la Junta fundacional: el Sr. Teodosio Galicia i Orcajo, el Sr. Joan Rocafort i Güell, el Sr. Àngel Badalló i Cabutí i el Sr. Joan Mas i Morell

Entre els diferents actes que es varen celebrar, els homenatjats varen rebre una placa commemorativa de l’efemèride. Tot seguit, es va fer el tradicional dinar de germanor. Els Actes van finalitzar amb una simpàtica rifa entre tots els assistents, els quals es varen acomiadar esperant retrobar-se novament en l’edició de l’any vinent.


Els 4 membres homenatjats acompanyats de l'actual President de l'Entitat, el Sr. Mateu Casals i Mallol.

 

 

Diada de l'Antic Alumne 2004


Fotografies Diada 2004

El diumenge dia  28 de novembre de 2004 vàrem celebrar la tradicional Diada anual dels Antics Alumnes de l'Escola Pia de Calella.

Els Actes es varen iniciar amb una Missa concelebrada per Pares escolapis. Tot seguit, i d'acord amb el programa previst, es va celebrar l'Assamblea de l'Associació que va ser aprovada per tots els assistents on, a més, es va fer un repàs als últims 10 anys.

Seguidament es va celebrar el tradicional dinar de germanor amb una paella realitzada pel Grup PA, VI i MOLTÓ amb un assistència de més de 70 persones. En aquest dinar vàrem retre un petit homenatge a les quatre primeres ex-alumnes (noies) que es varen inscriure's a l'escola Pia de Calella, iniciant en el seu moment una nova etapa a l'escola. Les quatre ex-alumnes varen assistir a la Diada i són les següents:

Olga Fors i Palmada

Rosa Ramos Fernández

Anke Roura i Tappe

Sandra Roura i Cano

També es lliurà una placa d'agraiment i reconeixement al Grup PA, VI i MOLTÓ pel seu 35è. aniversari.

La Diada s'acabà amb un cremat i un cant d'havaneres, així com amb una rifa entre tots els assistents.

Fotografies Diada 2004

 

 

 

Diada de l'Antic Alumne 2003

 

 

Fotografies de la Diada 2003

Durant el transcurs de la nostra darrera Diada del dia 30 de novembre passat, es va celebrar en primer lloc una Missa concelebrada per pares escolapis en record de tots els Antics Alumnes. A continuació vàrem realitzar l’Assemblea anual i, tot seguit, la presentació de la Web que esteu consultant : www.aaa-epiacalella.tk, i que pretén ser un nou vincle de comunicació activa entre tots els Antics Alumnes i l'Associació.

Com a novetat d’aquest any, vàrem comptar amb la col·laboració del grup PA, VI i MOLTÓ qui ens va preparar una gran paella pel dinar del germanor, així com ens va deleitar amb un cremat i havaneres de fi de festa.

També es varen atorgar els premis del “2on.  CONCURS FOTOGRÀFIC” de l’Associació (Veieu guanyadors). 

Fotografies de la Diada 2003

 

 

 

Diada de l'Antic Alumne 2002


Durant el transcurs de la Diada de l'Antic Alumne que vàrem realitzar el diumenge dia 1 de desembre de 2002, es va celebrar una Missa amb tots els presents en record de tots els Antics Alumnes i a continuació l’Assemblea anual de la nostra Associació.

Abans de celebrar el dinar de germanor, es va retre un petit homenatge al Pare Lluís Guixà (+ 1.998) amb la inauguració d’un quadre record en el local que porta el seu nom al col·legi de l’Escola Pia. Entre els presents a l’Acte varen assistir la germana del Pare Lluís (Sra. Rosa Guixà), així com l’Alcalde de Calella (Sr. Josep Basart), el director del col·legi (Sr. Lluís Jornet) i el president de l’Associació (Sr. Mateu Casals), entre d’altres.

Tot seguit, al final del dinar, es varen atorgar els premis del " 1er.Concurs Fotogràfic de l’Associació d’Antics Alumnes de l’Escola Pia de Calella" (Veieu guanyadors).